Superbet Club - Program Loialitate Superbet 2023

Când vine vorba despre pariurile sportive online, internetul găzduiește suficiente site-uri de profil, care îmbrățișează preferințe dintre cele mai diverse în materie de sport, însă, în România, fanii pariurilor sportive online gravitează frecvent în jurul Superbet Club care promite pariuri într-un mod productiv și fără probleme.

Această platformă online găzduiește cu succes entuziaștii pariurilor care sunt interesați de sporturi precum: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei, tenis de masă, darts, rugby și cricket, oferindu-le celor mai pasionați dintre ei posibilitatea de a adera la Superbet Club.

Ce este Superbet Club?

În Club Superbet poți savura pariurile sportive din plin, căci jucătorii înscriși se bucură de numeroase beneficii disponibile pentru absolut tot ce joacă în agenție sau online la Superbet ca, de pildă, acces la campaniile promoționale ale operatorului, oferte și bonusuri personalizate.

Pe scurt, Superbet Social Club nu este altceva decât o campanie de fidelizare a persoanelor care se delectează cu pariuri pe internet, folosindu-se de platforma online sau aplicația mobilă cu același nume.

Totuși, este important de reținut că nu este suficient să ai un cont de jucător pentru a face parte din Club VIP Superbet, căci programul de fidelizare se efectuează doar prin emiterea cardurilor de client, denumite „Card de membru Superbet”.

Cum poți obține și activa un Card Club Superbet?

Cardul de membru poate fi obținut pe loc și în mod gratuit de către orice persoană fizică majoră, care adoră să parieze în incinta locațiilor specializate sau să-și încerce norocul online, prin intermediul aplicației pentru mobil Superbet.

Cu alte cuvinte, este suficient ca cel interesat să facă parte din Sport Club Superbet să ceară Cardul de membru Supebet de la ghișeul agenției și să completeze integral cererea de emitere a acestuia.

Operatorul îți va solicita numărul de telefon, CNP-ul și actul de identitate, fie el buletin sau pașaport, astfel încât înregistrarea în baza de date să poată fi făcută cu succes.

Comunicarea numărului de telefon de către tine reprezentantului din agenția Superbet înseamnă că ți-ai dat acordul explicit pentru procedura de înregistrare, dar și că ai acceptat condițiile impuse de Superbet Club Ro.

Odată furnizate toate aceste informații, vei primi pe telefonul mobil un SMS al cărui rol este acela de a-ți aduce la cunoștință termenii, condițiile și politica de confidențialitate Superbet, SMS la care tu, în calitate de jucător, ai obligația de a răspunde de îndată cu „DA” pentru validarea numărului de telefon comunicat. In cazul in care intampini probleme nu uita ca poti contacta echipa de suport Superbet, iar ei te vor indruma.

După parcurgerea tuturor pașilor enumerați mai sus, aferenți a ceea ce poate fi numit regulament Superbet Club, operatorul îți va înmâna cardul tău unic, nominal și netransmisibil, care-ți va deschide calea spre numeroase avantaje și beneficii, rotiri gratuite și bonusuri, indiferent că preferi să joci online sau să pariezi direct în agențiile Superbet.

superbet club

Cum te loghezi pe www club superbet ro?

Odată revendicat Card Superbet Club, firesc este să afli și detaliile legate despre Superbet Club Login, motiv pentru care începem prin a-ți spune că primul pas constă în accesarea prorpriu-zisă a platformei online club.superbet.ro.

Dacă ai ajuns până aici, află că următorul pas constă în selectarea opțiunii „Scanează cardul tău Superbet Club”, atunci când te prezinți în agenții, lucru care-ți va permite nu doar să fii la curent cu toate noutățile Superbet, ci și să participi la toate campaniile, concursurile și ofertele speciale.

Acestea sunt afișate  totodată și pot fi, deci, vizualizate inclusiv pe pagina „Acasă” odată ce ai selectat „Intră în contul tău” și ai introdus datele personale de logare în câmpurile aferente, atunci când vrei să te bucuri de experiențe unice din confortul propriei locuințe.

Secțiuni prezente în Superbet Club Ro

În primul rând, orice aspirant la Social Club Superbet trebuie să știe că acest card nu are valoare financiară, ceea ce înseamnă că nu poate fi alimentat, nu poate genera plăți și, prin urmare, nici nu poate accepta/suporta transferuri în bani (câștiguri) direct pe el.

În al doilea rând, orice utlizator logat cu contul online de jucător poate vizualiza următoarele secțiuni, și anume:

  • „Bilete”, secțiune în care clientul poate verifica biletele înregistrate în contul de membru SuperClub
  • „Cardul meu”, unde orice parior poate vizualiza seria propriului card
  • „Vouchere”, care va cuprinde vouchere-ele Active/Folosite/Expirate din contul de SuperClub
  • „Profil”, secțiune care include informații despre: cont, politica de confidențialitate, joc responsabil și termenii și condițiile caracteristice cardului de membru

Care sunt beneficiile Club Superbet.ro?

Acum că ai reușit să pui mâna pe acest Card de membru Superbet, găsim firesc să-ți spunem și ce anume îl face atât de special, astfel încât merită să te declari fan Club Superbet:

  • Cashback instantaneu – pariatul la terminalele din agenții și scanarea biletelor pe club.superbet.ro îți garantează primirea înapoi a 5% din miză, în timp ce la casierie, primești înapoi 1% din miza biletelor tale
  • Extrageri cu premii – pe lângă faptul că poți beneficia de pariuri fără risc, freebeturi și cote mărite, află că poți participa cu cardul de fidelitate inclusiv la super tombole, fiecare leu jucat pe biletele scanate pe club.superbet.ro reprezentând echivalentul unei șanse de câștig
  • Bonusuri personalizate – Superbet Club este, așa cum menționam și mai sus, un program de fidelizare, motiv pentru care de ziua ta de naștere, Superbet Club alege să te premieze, astfel încât tu să te poți bucura de tot ce are mai bun de oferit aplicația

Alte informații utile despre Club Superbet Ro

În cazul în care te numeri printre jucătorii de noroc online, care au fost nevoiți, din varii motive, să-și schimbe numărul de telefon sau numele după ce au apucat să solicite și, deci, să obțină un Card de membru Superbet, cu siguranță vei găsi aceste informații ca fiind vitale și de mare interes.

Într-o astfel de situație, pentru a continua să te bucuri de promoții exclusive atunci când decizi să pui bilete, este indicat să te prezinți numaidecât într-una dintre agențiile Superbet și să ceri operatorului să te ajute cu actualizarea datelor personale.

De această dată, reprezentantul de la ghișeul Superbet va avea nevoie ca tu să-i furnizezi atât cardul tău de membru, cât și noul număr de telefon, respectiv nume. Odată procedat întocmai, vei primi un SMS la care va trebui să răspunzi cu „DA” pentru a valida noul număr de telefon.

Mai apoi, tot ce-ți rămâne de făcut este să intri în contul tău de pe platforma online, să accesezi secțiunea „Profil” aferentă Superclub și să editezi câmpurile care fac referire la numărul de telefon și adresa ta de e-mail.

În cazul în care nu datele tale personale sunt cele care necesită să fie schimbate, ci însuși acest Card Club Superbet, află că poți face întocmai, respectând câțiva pași foarte simpli:

  • Solicită la ghișeul agenției tale preferate înlocuirea cardului de membru dacă l-ai pierdut sau dacă acesta s-a uzat într-atât încât nu mai poate fi folosit
  • Prezintă operatorului Superbet buletinul, astfel încât identificarea să aibă loc fără probleme
  • După verificarea informațiilor furnizate de către tine, agentul Superbet îți va înmâna un card de fidelitate nou, pe care poți începe să-l utilizezi de îndată.