Bonusuri Case de Pariuri Online 2023

Bonus, bonus și iar bonus. În cadrul acestui articol îți vom dezvălui cele mai tari oferte actuale din toate tipurile de bonus posibile pe care casele de pariuri online le acordă noilor și actualilor clienți. În căutarea acestora, am luat în considerare mai multe criterii importante în ceea ce privește bonusurile la pariurile sportive, inclusiv tipul bonusului oferit, cum ar fi 50% sau 100% din suma depusă, pariu fără risc sau freebet-uri, dar și valoarea bonus, cu cât aceasta fiind mai mare, cu atât ai la dispoziție mai mulți bani pentru pariat.

Am acordat o atenție deosebită și condițiilor de rulaj, ținând cont de faptul că rulajul trebuie să fie cât mai mic posibil, să poată fi lejer de realizat și să aibă un termen de valabilitate cât mai lung. Am verificat și dacă anumite tipuri de pariuri sunt excluse sau dacă bonusul poate fi folosit pentru handicapuri asiatice sau alte tipuri de pariuri mai puțin frecventate de majoriatea pariurilor.

În plus, am examinat și existența altor promoții, precum bonusurile aniversare, promoțiile pentru pariuri multiple, ofertele pentru meciuri de top, dar și concursurile oferite de casele de pariuri. Înainte să luăm la rând generoasa listă cu case de pariuri online la care merită cu siguranță să-ți faci un cont, dorim să-ți enumerăm toate tipurile de bonus existente, sub ce formă pot fi oferite acestea, dar și câteva lămuriri în ceea ce privește rulajul.

Ce bonusuri găsim la case de pariuri online licentiate?

 • Bonus de bun venit la prima depunere – putem fi de acord că este de cele mai multe ori cel mai consistent tip de bonus. Se acordă doar o singură dată după ce ți-ai creat contul la o casă de pariuri online și după ce efcteuzi prima depunere.
 • Bonusurile fără depunere – sunt cel mai probabil cele mai vânate de către jucători. Apar frecevent în cadrul ofertelor caselor de pariuri pentru a atrage tot mail mulți utilicatori. Acestea conțin de regulă pariuri gratuite sau rotiri gratuite.
 • Pariurile fără risc – pot face parte dintr-un bonus de bun venit sau alte tipuri de bonusuri. Se oferă în urma unei depuneri. E un tip de pariu ce-și are rolul de a a asigura jucătorul de un beneficiu chiar și dacă pierde. Astfel, dacă pariul plasat folosind pariul fără risc este pierdut, un anumit procent sau întreaga sumă îți va fi înapoiată.
 • Bonus pentru mobil. Are ca scop atragarea tot mai multor utilizatori către dispozitivele mobile. Multe dintre casele de pariuri online oferă un bonus de tipul celui de bun venit, doar că pentru primul pariu plasat de pe un telefon mobil sau o tabletă.
 • Bonus pentru recomandare. E un alt gen de situație win-win, doar că în 3 părți. Vei primi un bonus dacă recomanzi un prieten, dar și el va fi recompensat în urma recomandării primite.
 • Bonus Reîncărcare – Se acordă utilizatorilor inactivi de o anumită perioadă de timp. Funcționează exact ca și bonusul de bun venit. Va trebui să faci din nou o depunere în cont și primești acest bonus de reîncărcare.
 • Bonus de fidelitate – Acest tip de bonus poate fi acordat sub forma unui pariu fără risc, rotiri gratuite, pariu gratuit și se adresează celor mai activi jucători pentru activitatea constantă.

Rulaj bonus pariuri sportive

Pentru a atrage noi clienți și a-i menține pe cei existenți, casele de pariuri online oferă o varietate de bonusuri și promoții. Cu toate acestea, este important să fi atenț la condițiile acestora, deoarece pot fi avantajoase pentru agenție, dar nu și pentru parior.

Atunci când cauți promoții la casele de pariuri online online trebuie să verifici cerințele de rulaj asociate. Sunt obligatorii pentru a putea retrage banii câștigați în urma pariurilor plasate cu bonusurile oferite și pot varia semnificativ de la o agenție la alta, începând cu 5x până la 10x sau chiar mai mult.

Prin urmare, nu trebuie să te lași sedus de suma mare de bonus oferită, deoarece aceasta poate fi însoțită de cerințe de rulaj excesive. Este important să verifici cu atenție termenii și condițiile pentru a te asigura că promoția este într-adevăr avantajoasă pentru tine.

Când vine vorba de bonusurile oferite de casele de pariuri, trebuie să ții cont de un alt aspect important și anume cotele la care se aplică cerințele de rulaj. Acestea sunt stabilite de fiecare casă de pariuri în parte și pot varia semnificativ.

La fel de necesar este să fii conștienț că, de multe ori, un rulaj mare la cote mari poate anula practic valoarea bonusului oferit. În plus, este posibil să nu poți solicita o retragere a banilor câștigați, deci trebuie să ai în vedere și asta neapărat.

În general, este recomandat să pornești în căutarea bonusurilor care au cerințe de rulaj la cote acceptabile, în intervalul 1.30-1.70. Dacă întâlnești cerințe de rulaj la cote de 2.00 sau mai mari, trebuie să te gândeși de două ori înainte de a accepta bonusul și de a deschide un cont la respectiva casă de pariuri.

Chiar dacă oferta de bonus poate părea atractivă, nu trebuie să omiți că este vital să poți îndeplini cerințele de rulaj și să poți retrage banii câștigați. Așadar, în situația în care întâlnești acestea par prea greu de îndeplinit, ar fi mai bine să alegi o altă casă de pariuri online care să ofere un bonus mai mic, dar care să aibă cerințe mai ușor de îndeplinit.

O altă chestie de luat în considerare! Pentru a profita la maximum de bonusurile oferite de casele de pariuri, trebuie să fii foarte atent la termenii și condițiile acestora și să alegi cu grijă bonusurile care se potrivesc cel mai bine stilului tău de pariere și care-ți permit să ajungi să câștigi bani reali.

case de pariuri online

Top case de pariuri online Romania

Acum că ai informațiile necesare pentru a putea face diferența între ce ai nevoie și ce ți-ar îngreuna în mod real drumul spre câștig, hai să afli cele mai tari oferte ale momentului! Am ales nici mai mult nici mai puțin de 19 case de pariuri online cu care să te delectezi. Toate au oferte care mai de care mai remarcabile și măcar una din ele promitem că-ți va face cu ochiul. Pe lângă ofertele actuale, am decis să scoatem în evidență și principalele beneficii generale oferite de fiecare casă de pariuri în parte.

SUPERBET

 • Bonus de bun venit pe partea de sport – până la 500 RON, în total. 50% până la 200 lei la fiecare din primele două depuneri și 100% până la 100 RON la al treilea depozit.
 • Bonus de bun venit la cazino – până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite, în total. 100% până la 500 RON + 50 Rotiri Gratuite la prima depunere, 80% până la 400 RON + 100 Rotiri Gratuite pentru a doua și 60% până la 300 RON + 150 Rotiri Gratuite la al treilea depozit.
 • Pariu Gratuit de 50 RON oferit în fiecare săptămână pe meciurile din Champions League.
 • Utilizatorii care pariază regulat pe platforma Superbet pot beneficia de un program de loialitate numit „Super Bonus Club”. Acesta oferă puncte de loialitate pentru fiecare pariu plasat. Respectivele puncte pot fi transformate în bonusuri sau alte recompense.
 • Cashback-uri pentru pariurile pierdute.
 • Cote și evenimente variate pentru pariuri sportive.
 • Platformă ușor de utilizat și versiune mobilă disponibilă.
 • Posibilitatea de a paria live și de a urmări transmisiuni live ale evenimentelor sportive.
 • Serviciu de suport clienți disponibil non-stop prin mai multe canale de comunicare, inclusiv live chat.
 • Acces la oferte exclusive pentru membrii programului de loialitate Superbet Club.
 • Beneficii speciale pentru utilizatorii aplicației Superbet.
 • Secțiune de pariuri speciale.
 • Super cote: ai parte de cote cu valoare ridicată pentru anumite evenimente sportive care pot aduce câștiguri substanțiale jucătorilor.
 • Livestreaming: Superbet oferă o platformă de livestreaming prin care utilizatorii pot urmări transmisiuni în direct ale evenimentelor sportive și pot plasa pariuri în timp real.

BETANO

 • Bonusul de bun venit pentru pariuri sportive: 100% din prima depunere, până la 500 RON.
 • Bonusul de bun venit pentru cazinou: constă în 100% din valoarea primei tale depuneri, până la 1000 RON.
 • Promoția Combo Booster: această promoție îți oferă un boost de până la 50% la câștigurile tale obținute din pariurile combinate la evenimentele sportive.
 • 50 RON + 50 Rotiri Gratuite, fără depunere, acordate după înregistrare și verificarea identității.
 • Bonusul de loialitate: Betano oferă un program de loialitate care îți aduce puncte pentru fiecare pariu plasat. Aceste puncte pot fi schimbate ulterior pentru bonusuri și alte avantaje.
 • Diverse optiuni de pariuri sportive si de cazino – Pe lângă pariurile sportive, Betano oferă și o selecție mare de jocuri de cazino, cum ar fi sloturile, jocurile de masă și poker.
 • Platformă online user-friendly și intuitivă – Interfața platformei Betano este intuitivă și ușor de folosit, ceea ce face din plasarea pariurilor sau jocurile de cazino o experiență placută.
 • Servicii de suport tehnic și de asistență clienți, eficiente – Betano oferă servicii de suport tehnic și de asistență clienți în mai multe limbi, inclusiv română. Sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a ajuta cu orice problemă sau întrebare.
 • Optiuni variate de depunere si retragere a banilor – Betano oferă o gamă largă de opțiuni de depunere si retragere a banilor, inclusiv carduri bancare, portofele electronice, transferuri bancare și multe altele.
 • Cotele oferite de Betano sunt competitive și atractive.
 • Betano oferă o selecție numeroasă de sporturi și evenimente sportive disponibile pentru pariuri, inclusiv fotbal, tenis, baschet, volei și multe altele.

CASA PARIURILOR

 • Bonusul de bun venit pentru pariuri sportive – până la 600 RON, în total. 50% până la 200 RON la primele 2 depuneri și 100% până la 200 RON la cea de-a treia.
 • Bonus de bun venit tot pentru pariuri sportive – depui 25 RON și primești 100 RON
 • Bonusul de bun venit la cazino – 100% până la 1500 RON
 • Bonus de bun venit la loto – 100% până la 200 RON
 • Promoțiile regulate – Casa Pariurilor organizează promoții periodice pentru a-și recompensa jucătorii fideli. Acestea includ bonusuri de depunere, pariuri gratuite și alte oferte speciale.
 • Casa Pariurilor oferă un bonus pentru jucătorii care plasează pariuri în sistem, ceea ce le permite să câștige bani chiar și atunci când nu toate selecțiile lor sunt câștigătoare.
 • Turnee de cazino cu premii în bani.
 • Pariuri gratuite – Casa Pariurilor poate oferi pariuri gratuite pentru jucătorii care plasează pariuri de anumite valori sau în anumite condiții.
 • Cote mărite – Ai parte de cote îmbunătățite pentru unele evenimente sportive, fapt ce-ți oferă șansa de a câștiga mai mulți bani.
 • Puncte pentru fiecare pariu – Pariezi minim 5 RON pe fiecare bilet și aduni puncte de loialitate ce vor fi, ulterior, transformate în bani reali cu care poți paria. De exemplu, 50 puncte de loialitate înseamnă 1 RON. Asta nu e tot, mai ai opțiunea de a utiliza aceste puncte și-n scopul de a-ți mări cota totală de pe bilet. Spre exemplu, o îmbunătățire a cotei cu 50% = 80 puncte de loialitate.
 • Rulaj redus pentru anumite bonusuri.
 • Oferă informatii clare și detaliate despre condițiile de acordare a bonusurilor, precum și despre rulajul și cotele minime necesare pentru a retrage câștigurile.

FORTUNA

 • Bonus de bun venit la pariuri sportive – 100% până la 500 RON.
 • Bonus de bun venit pe partea de cazino de până la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite.
 • Bonusuri suplimentare – pe lângă bonusul de bun venit, Fortuna oferă și alte bonusuri în mod regulat, cum ar fi alte bonusuri la depunere, rambursările, promoțiile sezoniere și multe altele.
 • Cote bune – Fortuna oferă cote competitive la majoritatea evenimentelor sportive din ofertă, permițându-le utilizatorilor să obțină câștiguri mai mari.
 • O gamă variată de opțiuni de pariere – Fortuna pune la dispoziție foarte multe opțiuni de pariere, inclusiv opțiuni standard, precum rezultatele meciurilor, scoruri corecte, handicapuri, dar și opțiuni mai avansate, precum pariurile în timp real și pariurile pe evenimente virtuale.
 • Stream-uri live și statisticile meciurilor – Fortuna oferă posibilitatea de a viziona stream-uri live pentru multe evenimente sportive și de a accesa statistici detaliate pentru meciurile pe care alegi să pariezi.
 • Oferă opțiuni multiple de retragere și depunere – carduri bancare, portofele electronice și alte metode populare de plată online.
 • Asigură transparența – Fortuna se angajează să fie transparentă și oferă informații clare și detaliate despre termenii și condițiile bonusurilor, rulajul și alte aspecte ale pariurilor și ale utilizării platformei sale.
 • Serviciu clienți excelent – Fortuna oferă un serviciu excelent cu o echipă disponibilă 24/7 prin chat live, telefon sau email.
 • Oferă bonus de bun venit și pentru cei ce preferă loteriile internaționale – 100% până la 100 RON.
 • Turnee organizate constant, pe partea de cazino.

WINNER

 • Bonus de bun venit la pariuri sportive – 700 RON + 100 RON Pariu Gratuit + 25 Rotiri Gratuite, în total. 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei BONUS, plus extra bonus 25 RON Free Bet la prima depunere, 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 RON BONUS, plus extra bonus 25 RON Free Bet și 25 Rotiri Gratuite pentru al doilea depozit, iar pentru a treuia depunere iei 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 300 lei BONUS, plus extra bonus 50 RON Free Bet.
 • Bonus de bun venit la cazino – 2200 RON + 680 Rotiri Gratuite. Se acordă astfel: 100% din suma depusă în limita maxima de 500 RON BONUS + 120 Rotiri Gratuite la prima depunere. Pentru cea de-a doua, Winner oferă 80% din suma depusă în limita maxima de 400 Lei BONUS + 160 Rotiri Gratuite. La a treia depunere se acordă 60% din suma depusă în limita maximă de 600 RON BONUS + 180 Rotiri Gratuite și în urma ultimului deposit jucătorii se aleg cu 70% din suma depusă în limita maxima de 700 RON BONUS + 220 Rotiri Gratuite.
 • Opțiunea Lucky Bet, prin care ai șansa să câștigi pariul dacă unul din două pronosticuri propuse de Winner va fi câștigător.
 • Bonus la loto de 100% până la 150 RON.
 • Turnee săptămânale de casino, dar și pe partea de pariuri sportive. Cele de cazino pot fi găsite pe mai multe platforme ale caselor de pariuri online din România, dar cele de sport sunt destul de rare.
 • Roata la care poți câștiga zilnic diferite premii, precum Pariuri Gratuite, bani bonus, Rotiri Gratuite sau chiar premiul cel mare.
 • Happy Hour – modalitatea prin care pariezi la live saut e joci la cazino într-un anumit interval orar și ai ocazia să te trezești cu un câștig surpriză.
 • Winner Plus – opțiunea de mărire a cotelor pe anumite evenimente.
 • Winner Avantaj – posibilitatea pariorilor de a reuși să aibă pronosticul câșigat înainte de încheierea partied. Constă în parierea pe soliști la fotbal. Dacă echipa pe care ai pariat conduce la 2 goluri în meci, ai câștigat.
 • Aplicație mobile cu funcționalități ireproșabile.
 • Pariuri speciale de tot felul.

UNIBET

 • Bonus de bun venit încântător la pariuri sportive -100% Pariu Fără Risc de până la 300 RON + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot.
 • Bonus de bun venit la cazino de 100% până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot.
 • Combo Booster – funcția ce-ți oferă posibilitatea de a plasa pariuri multiple pe orice sport și beneficiezi de câștiguri mărite cu până la 50%.
 • Funcția BETSTREAM LIVE – nu ratezi nicio secundă din evenimentele de pe bilet cu streaming-ul în timp real oferit de Unibet.
 • Rotiri Gratuite la Cazino în fiecare zi a săptămânii la diferite sloturi.
 • Turneu săptămânal de cazino.
 • Premii impresionante la turneele de poker live.
 • Promoții constante și interesante chiar și pe partea de bingo.
 • Securitate și încredere: Unibet este o casă de pariuri cu o reputație solidă și este licențiată în mai multe țări, inclusiv în România. În plus, site-ul și aplicația mobilă sunt securizate cu cele mai recente tehnologii de criptare pentru a proteja datele și tranzacțiile utilizatorilor.
 • Oferă o gamă largă de sporturi și evenimente sportive, de la fotbal, tenis, baschet și hochei până la sporturi mai puțin populare, precum snooker, darts sau volei.
 • Site-ul și aplicația mobilă Unibet sunt ușor de utilizat și oferă o experiență bună de utilizare. Poți plasa pariuri rapid și eficient, iar secțiunea de servicii pentru clienți este bine organizată și ușor de accesat.

MOZZART BET

 • Bonus de bun venit excepțional, la pariuri sportive, care ajunge până la 200% din suma depusă și 1750 RON, în total. Se acordă în 3 tranșe, după cum urmează: 50% până la 250 RON la prima depunere, 100% până la 500 RON pentru cel de-al doilea depozit și 200% până la 1000 RON pentru ultima depunere.
 • Bonus de bun venit la cazino – 100% până la 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite.
 • Mozzart Multi Bonus – opțiunea unică în România! Ai posibilitatea să-ți multiplici câștigul de pe bilet cu până la 1000%!
 • Turnee săptămânale la cazino.
 • Bonus de reâncărcare săptămânal.
 • Pariuri gratuite – Mozzart Bet oferă frecvent pariuri gratuite, care pot fi obținute prin diverse promoții sau oferte speciale.
 • Cashback – pentru anumite pariuri, Mozzart Bet poate oferi cashback, adică o parte din suma pariului să se întoarcă în contul tău.
 • Asistență clienți – Mozzart Bet oferă asistență clienți non-stop, prin chat live, email sau telefon, sau chiar Whatsapp.
 • Mozzart propune multe sporturi, precum fotbal, tenis, baschet și hochei, dar și sporturi mai puțin cunoscute, cum ar fi snooker sau sporturile electronice (eSports).
 • Cote avantajoase – își ajustează constant cotele pentru a fi competitive cu alte case de pariuri online.
 • Opțiune cel puțin interesantă de pariere la Loto Grecia Kino – Mozzart oferă jucătorilor posibilitatea de a paria pe numerele ce NU vor fi extrase.

GET’S BET

 • Bonus de bun venit în 3 pași la pariuri sportive – bonus de 50% până la 250 RON în urma primei depuneri, 75% până la 200 RON după a doua, iar pentru a treia sumă depusă te alegi cu bonud de 100% până la 200 RON.
 • Bonus de bun venit la cazino tot în 3 pași, dar ceva mai consistent – iei 100% din suma depusă, până la 900 RON + 100 Rotiri Gratuite pentru primul deposit, 150% până la 500 RON + 150 Rotiri Gratuite pentru a doua depunere, iar la compeltarea ultimului pas te alegi cu 200% până la 600 RON + 200 Rotiri Gratuite.
 • Pariu Gratuit de 25 RON sau 50 Rotiri Gratuite – se acordă pentru înregistrarea pe platformă + verificarea identității. Nu este necesară o depunere în cont.
 • Bonus special în fiecare zi de Luni.
 • Runde gratuite la sloturi ăn fiecare zi de Marți și Dumincă.
 • Bonusuri la sport în fiecare zi de Sâmbătă.
 • Bonus progresiv pentru bilete cu cât mai multe evenimente incluse.
 • Metode variate de plată – acceptă o gamă largă de metode de plată, printre care carduri bancare, portofele electronice și transfer bancar.
 • Platformă de pariere ușor de utilizat – site-ul Get’s Bet este ușor de navigat și oferă o experiență de pariere rapidă și fără probleme, dar nici aplicația nu se lasă mai prejos.
 • Serviciul de suport pentru clienți este disponibil 24/7, oferind asistență în mai multe limbi, inclusiv română, prin intermediul chat-ului live, e-mail sau telefon.

888 SPORT

 • Bonus de bun venit la pariuri sportive de 100% până la 500 RON + 40 Rotiri Gratuite.
 • 25 lei Pariu Gratuit oferit pentru fiecare pariu de minim 50 RON, plasat pe evenimentele din Champions League.
 • Predictor gratuit pus la dispoziție de 888 – oferă un bilet cu 8 evenimente deja pronosticare și intri în cursa pentru marele premiu de 10000 RON cash, iar dacă măcar 5 din cele 8 evenimente sunt câștigătoare, te alegi cu câte un Pariu Gratuit în valoare de 10, 25 sau 50 RON.
 • Pariu Gratuit de 25 RON oferit în cazul în care reușești să câștigi un pariu plasat cu minim 50 RON și cotă totală, 5.
 • Combo-uri pe evenimente importante – ai opțiunea de a plasa mai multe tipuri de pariu pe același eveniment.
 • Misiuni frecvente pe care dacă le îndeplinești, te alegi cu puncte pe care, ulterior, le poți transforma în bani.
 • Disponibilitatea unui live streaming pentru unele dintre evenimentele sportive majore, cum ar fi meciurile de tenis sau de fotbal.
 • Platforma este disponibilă în mai multe limbi, permițând jucătorilor din diferite țări să acceseze serviciile lor.
 • Există o gamă variată de opțiuni de plată – carduri de credit și debit, portofele electronice și transfer bancar. Acestea permit jucătorilor să depună și să retragă bani într-un mod convenabil și securizat.
 • 88 Rotiri Gratuite pentru partea de cazino – le obții fără să fi obligat să depui vreun ban.
 • Bonus de bun venit atractiv și pentru cazino – 100% până la 1500 RON
 • 50 RON bonus fără depunere dacă alegi 888poker și bonus de bun venit de 100% până la 3000 RON.

WINBET

 • Bonus de bun venit la sport – 100% până la 180 RON.
 • Bonus progresiv, pariu șansă și Winbet avantaj.
 • Bonus la înregistrare fără depunere – 50 Rotiri Gratuite + 20 RON Pariu Gratuit.
 • Opțiunea de a primi banii înapoi în cazul în care un meci de fotbal pe care ai pariat se încheie 0:0.
 • Pariuri Gratuite ]n fiecare weekend.
 • Opțiune de cashout.
 • Roată zilnică la care ai parte de câștiguri garantate.
 • Securitatea și confidențialitatea sunt prioritare, astfel încât utilizatorii să poată avea încredere în procesul de plasare a pariurilor și de gestionare a contului lor.
 • Bonusuri și promoții în număr mare pentru utilizatorii fideli, precum și pentru noii utilizatori.
 • Oferte speciale: în anumite perioade, Winbet poate oferi oferte speciale pentru clienții săi, cum ar fi bonusuri de Crăciun sau de Paște.
 • Promovarea responsabilității jocului și a unui mediu de pariere sănătos.
 • Interfață ușor de utilizat care oferă o experiență plăcută de pariere.
 • Posibilitatea de a accesa platforma de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației mobile.
 • Serviciul pentru clienți e disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin telefon, e-mail și chat live.
 • Bonus de bun venit trăznet la cazino – 100% până la 7000 RON + 300 Rotiri Gratuite.
 • Turnee de cazino săptămânale.
 • Același bonus la înregistrare, fără depunere, și pentru cei ce preferă cazinoul Winbet – 50 Rotiri Gratuite + 20 RON Pariu  Gratuit.

WINMASTERS

 • Bonus de bun venit de 100% până la 500 RON.
 • Marjă de 0% pentru anumite evenimente – pariezi pe rezultat final sau câștigător meci și ai parte de cote mărite și implicit, câștiguri îmbunătățite.
 • Combo Booster – promoția prin care ai parte de câștiguri care cresc cu până la 60% dacă plasezi un bilet cu minim 4 evenimente pe el din fotbal, tenis și bashcet.
 • Opțiunea „Cere un pariu” – nu ai găsit tipul de pariu dorit în oferta de pariere? Se rezsolvă! Trimite mail către echipa de suport și pariul va fi adăugat în ofertă.
 • Banii înapoi sub forma unui Pariu Fără Risc – promoție destinată celor ce aleg pariu combo cu minim 5 evenimente pe bilet.
 • Promoții speciale pentru evenimente sportive majore – Pe lângă bonusurile standard, Winmasters oferă și promoții speciale pentru anumite evenimente sportive majore, cum ar fi Campionatele Mondiale, Europene sau Jocurile Olimpice.
 • Program VIP – Winmasters oferă un program VIP pentru clienții săi fideli, oferind bonusuri personalizate și chiar invitații la evenimente speciale.
 • Design atractiv și ușor de utilizat – Winmasters are o interfață intuitivă și modernă. Aceste aspecte fac navigarea pe site foarte ușoară și plăcută.
 • Bonusuri și promoții atractive – În afară de bonusul de bun venit, Winmasters oferă o gamă variată de promoții și bonusuri la depunere. dar și alte promoții speciale.
 • Bonus de bun venit atractiv și pentru cei ce preferă cazinoul online – 100% până la 1000 RON + 250 Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj.

BETFAIR

 • Bonus de bun venit de 100% până la 550 RON.
 • Ofertă exclusivă pentru clienții noi – plasează primul tău pariu cu minim 150 RON și în cazul în care e necâștigător, primești înapoi banii, până la 150 RON cash.
 • Plasează un pariu combinat cu 4 sau mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment și dacă te scoate doar una, Betfair îți oferă până la 50 RON zilnic, sub formă de pariu bonus.
 • Opțiuni de retragere ultra rapide a câștigurilor.
 • Cote mărite, zilnic.
 • Pariuri speciale pe anumite evenimente.
 • Poți combina câte selecții vrei din același eveniment.
 • Opțiune de cashout la îndemâna oricui.
 • Betfair Exchange – Betfair este cunoscută pentru platforma lor, Exchange. Aceasta permite utilizatorilor să parieze unii împotriva altora, deci jucătorii au parte de o gamă mai largă de opțiuni de pariere, implicit.
 • Betfair este cunoscută pentru transparența sa, fiind una dintre cele mai bune case de pariuri online legale în ceea ce privește respectarea standardelor și reglementărilor.
 • Centrul de asistență clienți este foarte bun. Aceștia oferă asistență rapidă și profesionistă prin telefon, e-mail și chat live.
 • Betfair este una dintre cele mai bune case de pariuri online pentru pariorii cu experiență pentru că pun la dispoziție opțiuni avansate de pariere.
 • Bonus de bun venit ce constă în 100 Rotiri Gratuite pentru cei ce aleg cazinoul Betfair.

MAXBET

 • Bonus de bun venit la pariuri de până la 700 RON.
 • 50 RON gratis doar dacă te înregistrezi și-ți faci verificarea contului.
 • Pariază minim 50 RON pe orice eveniment din secțiunea Esports și te alegi cu un Pariu Gratuit de 100 RON, destinat aceluiași tip de pariu.
 • Banii înapoi pentru primele bilete la loto mizate cu maximum 5 RON.
 • Cote mărite cu opțiunea de marjă 0%.
 • Jackpot-uri zilnice la virtuale.
 • Depuneri și retrageri de tot felul: Maxbet oferă multe opțiuni de depunere și retragere a banilor, inclusiv carduri bancare, portofele electronice și transfer bancar, toate fiind foarte rapide.
 • Bonus de bun venit electrizant la cazino – pachetul de bun venit conține până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratuite.
 • Bonus de bun venit acordat separat pentru partea de live cazino – 100% până la 500 RON.
 • Turnee frecvente la sloturi.
 • Promoții speciale și diferite pentru fiecare zi a săptămânii.

SPORTINGBET

 • Bonus de bun veit de 100% până la 500 RON.
 • Misiuni speciale pentru noii utilizatori – premii de până la 400 RON + 50 Rotiri Gratuite.
 • Hat-trick Mania – o promoție prin care poți să câștigi Pariuri Gratuite dacă pronostichezi corect primul marcator din anumite meciuri de fotbal.
 • Combi + – opțiunea prin care Sportingbet propune un pariu cumulat. De regulă, sunt alese 2 sau 3 echipe să câștige meciul în care sunt implicate. Cotele sunt foarte bune la acest tip de pariu.
 • Pariuri cu cote speciale.
 • Diversitatea opțiunilor de pariere – Pe lângă pariurile sportive des frecventate de jucători, Sportingbet oferă și pariuri pe sporturi virtuale și chiar evenimente non-sportive.
 • Streaming live: Utilizatorii pot urmări evenimentele sportive live și pot plasa pariuri în timp real.
 • Promoții periodice – Sportingbet oferă promoții periodice de genul cashback sau boost la cote.
 • Opțiuni avansate de pariere, cum ar fi plasarea pariuri live sau de a folosi opțiunea de cashout pentru a închide un pariu înainte de expirarea evenimentului.
 • Bonus exclusiv de bun venit pentru cei ce preferă cazinoul online – 100% până la 1200 RON + 100 Rotiri Gratuite la primele două depuneri.
 • Turnee de cazino lunare cu premii foarte mari.

MR BIT

 • Pachet de bun venit la pariuri sportive – până la 600 RON. La prima depunere obții bonus de 50% pân la 250 RON, la a doua, 75% până la 200 RON, iar la ultima, bonus de 100% până la 150 RON.
 • 100 Rotiri Gratuite după ce te înregistrezi, îți verifici contul și efectuezi prima depunere.
 • Express Boost – Pentru a beneficia de această promoție, adaugă 4 selecții la oricare dintre sporturile tale preferate. Acestea pot fi înainte de meci sau live, Miza trebuie să fie de minim 5 RON și cota minimă, 1.50 per selecție. Asigură-te că bifezi opțiunea Express Bonus pe talonul de pariuri pentru a putea profita.
 • Provocări zilnice – îndeplinește cerințele zilnice stabilite de Mr Bit și primești diverse premii, cum ar fi Runde Gratuite, Runde Bonus sau bonusuri la depuneri.
 • Promoție unde ai șansa ca pariul să fie câștigător înainte de încheierea evenimentului. Pariază pe victoria echipei preferate la fotbal și dacă aceasta se distanțează pe tabela de scor la două lungimi, pariul e verde.
 • Interfață prietenoasă și ușor de utilizat.
 • O gamă largă de opțiuni de pariuri, inclusiv pariuri live și pariuri pe evenimente sportive din întreaga lume.
 • Excelente cote în comparație cu multe alte case de pariuri online.
 • Secțiune dedicată pentru întrebări frecvente și un serviciu de asistență clienți de calitate.
 • Bonusuri și promoții regulate.
 • Bonus de bun venit de top pentru cazino – 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite în 3 pași simpli. În primă fază, după prima depunere, primești bonus de 100% până la 1000 RON + 250 Rotiri Gratuite. Pentru cea de-a doua depunere te alegi cu bonus de 75% până la 500 RON + 100 Rotiri Gratuite. Al treilea bonus const în 75% din suma depusă + 100 Rotiri Gratuite. Ca un bonus la bonus, mai iei încă 100 Rotiri Gratuite și pentru îndeplinirea procesului de verificarea a identității.
 • Rotiri Gratuite în fiecare weekend la diferite sloturi.

FRANK CASINO

 • Bonus de bun venit la pariuri sportive de 100% până la 600 RON.
 • Plasează 3 pariuri multiple de minim 50 RON fiecare și îți adjudeci un Pariu Gratuit de 50 RON.
 • Express Boost – este promoția care-ți mărește câștigul potențial cu până la 60%. Tot ce ai de făcut e să pariezi pe un singur bilet minim 4 evenimente pentru un bonus de 5%, iar dacă aduni 15 evenimente, bonusul ajunge la cote maxime, respectiv 60%.
 • Validează-ți contul și bucură-te de 100 Rotiri Gratuite.
 • Pachet de bun venit pentru cazino – bonus de 100% până la 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite.
 • Turnee dese în cadrul secțiunii de cazino.
 • Program VIP atractiv: Frank Casino oferă un program VIP generos, cu mai multe niveluri diferite, fiecare oferind diverse beneficii: bonusuri mai mari, cashback, invitații la evenimentele ageníei și servicii personalizate de asistență pentru clienți.
 • O gamă largă de jocuri: Frank Casino oferă o gamă impresionantă nu doar de sloturi, ci și jocuri de masă, jocuri live și jocuri în cadrul cărora te poți alege cu marele jackpot.
 • Suport excelent pentru clienți – Frank Casino ajutor de înalt nivel dedicat clienților prin intermediul chat-ului live, e-mailului și telefonului. De asemenea, site-ul este disponibil în mai multe limbi pentru a ajuta jucătorii din diferite țări.
 • Platformă modernă și ușor de utilizat – Interfața e intuitivă și funcțiile-s utile, cum ar fi filtrarea jocurilor după furnizor, temă și caracteristici speciale.
 • Opțiuni de plată flexibile – Frank Casino acceptă o gamă largă de opțiuni de plată. Poți depune sau retrage banii prin intermediul cardurilor de credit dar și de debit, portofelelor electronice și transferului bancar.
 • Securitate și fair play – Frank Casino oferă un mediu sigur și securizat pentru jucători, cu protecție SSL și tehnologie de criptare pentru a proteja informațiile personale și financiare ale acestora. De asemenea, jocurile de cazinou sunt verificate și testate de auditori terți pentru fair play și echitate.

SLOTV

 • Bonus de bun venit în 3 etape pentru pasionații de pariuri sportive – 100% până la 600 RON în total. Pentru prima depunere, primești bonus de 50% până la 250 RON, după ce efectuezi al doilea depozit îți va intra în cont un bonus de 75% până la 200 RON, iar după cea de-a treia depunere, SlotV îți oferă 100% bonus până la 150 RON.
 • Posibilitate de a paria pe un număr foarte mare de sporturi.
 • Program VIP care oferă avantaje suplimentare, inclusiv bonusuri mai mari și acces la promoții exclusive.
 • O selecție mare de jocuri de la cei mai buni furnizori de software, inclusiv NetEnt, Microgaming și Play’n GO.
 • Un sistem de recompense pentru jucători loiali care oferă cashback și alte beneficii.
 • Opțiuni flexibile de plată.
 • Jocuri cu dealer live: Platforma oferă jocuri cu dealer live, ceea ce permite jucătorilor să experimenteze jocuri de cazino autentice, cu un dealer real.
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 – Echipa de asistență pentru clienți SlotV este disponibilă non-stop pentru a ajuta jucătorii cu orice problemă sau întrebare.
 • Aplicație mobilă – SlotV are și o aplicație disponibilă pentru iOS și Android .Oferă o experiență fluidă și ușoară pentru cei ce preferă să joace de pe dispozitive mobile.
 • Turnee frecvente de cazino.
 • Bonus de bun venit extraordinar pentru partea de cazino – 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite, în total. Ca urmare a primei depuneri, vei primi bonus de 100% până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite. Pentru al doilea depozit, mai iei încă 75% până la 500 RON + 100 Rotiri Gratuite, iar după ultima depunere, ai ocazia să te alegi cu încă un bonus de 75% din suma pariată, până la 1000 RON + 100 Rotiri Gratuite.

CONTI CASINO

 • Conti Cazino oferă un bonus de bun venit la pariuri sportive de 50% până la 300 RON.
 • 100 RON Pariu Gratuit pentru pariurile de minim 300 RON.
 • Bonusuri de reîncărcare disponibile în fiecare săptămână pentru jucătorii existenți, cu diferite procentaje și valori maxime.
 • Program de loialitate – Programul de loialitate al casei de pariuri Conti oferă diferite niveluri de beneficii, printre acestea fiind incluse bonusuri speciale și cashback-uri.
 • Promoții și oferte speciale, disponibile în mod regulat, care pot fi găsite pe site-ul Conti sau prin intermediul newsletter-ului sau a contului de social media al casei de pariuri.
 • Variație mare de jocuri – Conti oferă, pe lângă pariuri sportive și sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealeri live.
 • Interfață ușor de utilizat – Site-ul Conti este ușor de navigat și de utilizat, cu o interfață simplă și intuitivă care îți permite să găsești rapid jocurile și promoțiile preferate.
 • Siguranță și securitate – Conti folosește cele mai recente tehnologii de securitate pentru a-ți proteja datele personale și financiare, astfel încât să poți juca în siguranță și cu încredere.
 • 50 Rotiri Gratuite fără depunere la verificarea identității.
 • Rotiri Gratuite oferite în fiecare zi a săptămânii la una dintre cele mai bune case de pariuri online noi.
 • Turnee de cazino cu premii senzaționale.
 • Bonus la cazino de 30% până la 100 RON pentru orice depunere de minim 50 RON, în fiecare zi de Luni.
 • Bonus de bun venit la cazino – un total de până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite la Book of Ra Classic. La prima depunere, iei 100% bonus până la 2000 RON, 75% până la 1500 RON la a doua, iar pentru ultima, Conti mai oferă 50% bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite.
 • 20% cashback la ruletă în fiecare Joi.

PUBLICWIN

 • Bonus de bun venit destinat atât pentru pariuri sportive, cât și pentru cei ce preferă cazinourile online – 200% până la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite.
 • Turnee de cazino și de poker frecvente.
 • PublicWin PLUS – e un bonus ce e destinat anumitor evenimente ale căror cote vor fi mărite cu un procent de până la 25%.
 • Cele mai mari cote de pe piață la loteriile internaționale.
 • Selecție vastă de sporturi și evenimente – PublicWin oferă sporturi și evenimente sportive la greu, astfel încât vei putea găsi întotdeauna ceva pe care să pariezi.
 • Promoții și bonusuri regulate – în afară de bonusul de bun venit, PublicWin oferă și alte tipuri de recompense, cum ar fi bonusul de reload, promoția de cashback și altele pe care le poți descoperi chiar pe site-ul lor.
 • Oferă numeroase opțiuni de plată și retragere, incluzând cele mai populare metode de plată din România, astfel încât jucătorii să poată alege metoda cea mai convenabilă pentru ei.
 • Serviciul de asistență pentru clienți este disponibil 24/7 prin chat live, e-mail sau telefon, cu agenți bine instruiți și amabili gata să ajute jucătorii cu orice problemă sau întrebare ar avea.

SFATURI CAND TE INREGISTREZI LA CASE DE PARIURI ONLINE PARERI

În încheiere, ne dorim să-ți oferim cele mai importante sfaturi de care trebuie să ții cont neapărat pentru a te putea bucura de o experiență frumoasă pe platformele online. Totodată, sunt indicații pe care dacă le iei în considerare. Jocul tău se va desfășura în siguranță, riscurile vor fi diminuate, iar ca urmare, posibilitatea de a te distra pe cinste și de a încasa câștiguri frumoase va crește considerabil.

Așadar, bonusurile oferite de casele de pariuri online reprezintă o mare oportunitate față de agențiile de pariuri stradale. Cu toate acestea, atunci când creezi un cont la o casă de pariuri online, trebuie să ai în vedere următoarele:

 • Este obligatoriu să deții doar un singur cont la aceeași casă de pariuri.
 • Este recomandat să îți creezi un cont la toate platformele de pariuri disponibile, astfel încât să poți beneficia de toate ofertele de bun venit.
 • Înainte de a începe să pariezi, trebuie să îți verifici contul, acest proces fiind disponibil timp de 30 de zile.
 • Nu retrage banii din cont până nu ai rulat întreg bonusul primit la case de pariuri online.
 • În cazul în care întâmpini probleme sau confuzii, este important să citești cu atenție termenii și condițiile ofertei.
 • Este recomandat să nu încerci să rulezi întregul bonus într-o singură zi, deoarece ai la dispoziție suficient timp pentru a o face.
 • În ciuda tentației de a-ți crea mai multe conturi la aceeași casă de pariuri pentru a beneficia de mai multe bonusuri, nu o face, deoarece există riscul să îți fie suspendat contul și să pierzi banii depuși. Agențiile de pariuri online au sisteme de supraveghere sofisticate care detectează în mod eficient dacă ai mai multe conturi create folosind IP-ul, CNP-ul, adresa și numele și prenumele utilizatorului.
 • Cel mai indicat este să îți creezi un singur cont la fiecare casă de pariuri online. Acest lucru îți permite să testezi mai multe platforme de pariuri și să alegi apoi unde îți place cel mai mult să pariezi.
 • Asigură-te de faptul că metoda de plată prin care dorești să efectuezi depunerea se încadrează în condițiile acordării bonusului.
 • Pentru a evita pierderile însemnate, este esențial să citești cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”. Nu te baza doar pe cotele minime. Este posibil ca anumite pariuri să nu contribuie la rulaj, cum ar fi cele cu handicapuri asiatice, cele închise prin Cash out, cele cu cote mărite sau cele care beneficiază de alte oferte. Dacă nu ești atent, s-ar putea să pierzi banii pariați fără să obții niciun profit.
 • Stabilește o strategie de administrare a banilor și urmeaz-o cu strictețe. Este recomandat să ajustezi miza pe fiecare pariu în funcție de bonusul disponibil și de nivelul de risc pe care ești dispus să ți-l asumi.
 • Este important să fii atent la pariurile live, deoarece acestea îți pot epuiza bugetul mult mai rapid. Cu toate acestea, este important să rămâi concentrat și să nu pariezi impulsiv sau haotic. Asigură-te că îți respecți strategia de gestionare a banilor chiar și în timpul pariurilor live.
 • Dacă ai la dispoziție un bonus generos, poți lua în considerare aplicarea unei strategii cu miză aplicată în mod progresiv, precum Martingale. De exemplu, poți alege să pariezi pe o cotă de minim 3.00, care îndeplinește condițiile de rulaj pentru bonusul respectiv. Este important să fii atent la riscuri și să îți stabilești o limită superioară pentru pariere.

Cam asta ar fi tot, pentru nelămuriri, întrebări sau orice curiozitate ai, nu ezita să consulți toate informațiile de site-ul nostru. Suntem convinși de faptul că răspunsul oricărei cereri care-ți trece prin minte cu privire la pariuri sau cazino, îl vei găsi aici!

În altă oridne de ide, îți recomandăm să consulți și secțiunile dedicate de pe site-urile caselor de pariuri online licențiate, unde poți găsi cele mai bune oferte și promoții actuale la pariuri sportive sau cazino online.