White Rabbit - SKYWIND
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

White Rabbit Gratis

White Rabbit este produs de Big Time Gaming, ce a fost inspirat din opera de arta a lui Lewis Carrol, Alice in tara minunilor. BTG a decis sa ne trimita in lumea magica a iepurelui alb unde vom intalni personaje cunoscute cu mar fi Palarierul Nebun, Pisica Chersire, Omida, Ducesa, Broasca Testoasa si multe alte personaje pline mister.

Structura White Rabbit Demo

White Rabbit a fost formata cu 5 role si 7 linii, totusi castigurile vor fi bazate pe sistemul Megaways, ce contine 16.807 posibilitati de castig. Volatilitatea acestui slot de 97.72% este considerata mare si iti va permite sa ai castiguri mai mari, dar mai putin frecvente.

Simboluri White Rabbit

Simbolurile de baza al slotului online vor fi Palarielul Nebun, Dodo, Falsa Broasca Testoasa, Regina de inima Rosie, Gemenii, Dama cu cestile de ceai si cele 3 pietre pretioase.

Simbolul Wild este reprezentat de Alice, cand acest simbol se afiseaza, el va inlocui fiecare simbol in afara de Scatter, Cupcake si Feature Drop.

Simboluri Speciale White Rabbit

Iepurele alb este simbolul Scatter al acestui joc. Cand vor aparea minim 3 de acelasi tip, se va activa functia FreeSpins si veti primi 15 runde gratuite. In timpul rundelor gratuite veti avea si functia specifica Megaways, denumita Extension Reels.

In timpul jocului, se poate activa functia Bonus Wild, cand simbolul “Omida” va adauga un maxim de 4 simboluri Wild in mod cazual. Fiecare dintre aceste simboluri vor multiplica toate combinatiile X2 sau X3, inlocuindu-le.

Feature Drop este functia ce iti va permite sa cumperi, fara sa mai astepti, cei 3 Scatter. In acest fel vei plati o suma mult mai mare in functie de miza ta, dar vei avea sansa sa obtii imediat bonusul cu runde gratuite. Este o functie foarte iubita de jucatorii nerabdatori ce vor sa treaca imediat la actiune.

Concluzii

Acest slot online te va trimite inapoi in timp si iti va trezi amintiri placute din copilarie. Il consideram un joc extrem de interesant si cu diferite functii moderne.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: SKYWIND
  • RTP: 96%
  • Linii: 40
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Scatter: Da
  • Jackpot: Nu
  • Min Bet: 1 Ron
  • Max Bet: 200