Sweet Bonanza - PRAGMATIC PLAY
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

Sweet Bonanza Demo

Dacă ești fan Candy Crush și faci parte inclusiv din tagma celor care se află în căutarea unui simulator de păcănele online, plin de simboluri zugrăvite în culori vii, atunci trebuie să încerci numaidecât acest Sweet Bonanza Demo Slot.

Lansat în anul 2019 în mai toate cazinourile de către Pragmatic Play, acest joc de păcănele online îți pune la dispoziție, pe lângă grafica și elementele sonore uimitoare, un teren de joacă relativ mare, căci vorbim de un superbet demo care include o grilă cu 6 role și 5 rânduri.

Mai mult decât atât, acest joc de păcănele online Sweet Bonanza de la Pragmatic Play a fost gândit în așa fel încât să acomodeze o paletă largă de jucători, promițând zero probleme de performanță indiferent de dispozitivul pe care alegi să-l folosești atunci când vrei să te distrezi cu Sweet Bonanza gratis sau pe bani reali.

Instrucțiuni de joc pentru Sweet Bonanza Pragmatic Play

Dat fiind faptul că acum știi că Sweet Bonanza Slot Demo poate fi accesat de pe toate dispozitivele, inclusiv de pe desktop, mobil (Android și IOS) și tabletă, tot ce-ți mai rămâne de făcut, odată ce te-ai hotărât să-ncerci acest joc, este să cauți site-ul preferat de slot-uri online și să-i dai bătaie.

Sweet Bonanza demo este un joc de păcănele cu speciale, așa cum le place unora să-l numească, plin de bomboane colorate și fructe, care garantează recompense pe măsură oricărui curios pregătit să parieze. Daca vrei sa incepi jucand fara sa efectuezi depuneri poti sa incepi prin bonus fara depunere.

Caracterizat de o volatilitate medie spre mare, datorită selecției generoase de jocuri bonus, acest slot are un RTP (Return to Player/Rată de plată teoretică) cuprins între 96,48% și 96,51%, aspect care se traduce prin plăți semnificative destul de frecvente.

Bucurându-se de o grilă cu 6 role și 5 rânduri, jocul oferă câștiguri în mai multe direcții pe ecran. Mai exact, Sweet Bonanza Slot nu are linii de plată, ci funcționează cu plăți de tip cluster, ceea ce înseamnă că, pentru a completa o combinație câștigătoare, trebuie pur și simplu ca 8 sau mai multe simboluri identice să aterizeze unul lângă altul, în orice direcție.

Iată ce trebuie să faci pentru a da startul distracției cu acest Slot Bonanza: mai întâi, selectează  butonul „Bet” („Pariază”) pentru a alege valoarea pariului, începând de la 0,20 monede până la un maxim de 100 de monede pe rotire. Mai apoi, apasă butonul „Spin” („Rotire”) sau „Autoplay” („Redare Automată”) pentru a porni. Odată procedat întocmai, jocul îți va dezvălui câștigurile în partea de jos a ecranului.

Simboluri și plăți în slotul Sweet Bonanza online

Sweet Bonanza Pragmatic este un slot online popular inclusiv în România, lucru care se datorează tabelului de plată foarte ofertant, indiferent dacă optezi, cel puțin pentru început, să-ți testezi norocul într-un joc de păcănele gratis.

Pe rolele slot-ului Sweet Bonanza Demo România, vei găsi simboluri reprezentate grafic de fructe și bomboane delicioase, viu colorate, gata să te ajute să obții recompense dulci și foarte lipicioase de propriile-ți buzunare odată ce ai reușit să formezi linii câștigătoare de fructe și bomboane potrivite.

Astfel, află că fructele care includ banane, struguri, pepeni, prune și mere sunt pictograme cu plată redusă, cu multiplicatori maximi variind de la x2 la x10. Pe de altă parte, bomboanele de culori diferite ca, de pildă, albastre, verzi, mov și roșii pot plăti până la x50 dimensiunea mizei în cazul în care reușești să colectezi 12 sau mai multe simboluri identice.

 • Bomboană roșie = 50 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Bomboană mov = 25 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Bomboană verde = 15 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Bomboană albastră = 12 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Mere = 10 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Prune = 8 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Pepene = 5 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Struguri = 4 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role
 • Banane = 2 x miza pentru mai mult de 12 oriunde pe role

sweet bonanza

Funcții speciale sau bonus în Sweet Bonanza România

Adevăratele vedete însă sunt reprezentate în Sweet Bonanza Demo Ron de către simbolul Scatter și de bombele curcubeu (rainbow bomb).

Simbolul Scatter, care ia forma unei acadele de mici dimensiuni de culoare roz, poate duce la o rundă de rotiri gratuite atunci când prinzi cel puțin 4 sau mai multe simboluri Scatter în timpul jocului de bază, dar și o plată de 100 x miza pentru 6 astfel de pictograme.

Totodată, acest simbol este strâns legat de funcția Tumble (Tambur), cunoscută și sub numele de role în cascadă, funcție de rotiri gratuite (free spins) care se declanșează, așa cum am menționat deja, atunci când reușești să prinzi simultan 4, 5 sau 6 simboluri Scatter în timpul acestor jocuri cu speciale.

Activă pe tot parcursul jocului, funcția Tumble face ca bomboanele și fructele din combinațiile câștigătoare să explodeze înainte de a fi înlocuite de noi simboluri care se rostogolesc în locul lor și care creează șansa unor rotiri multiple și consecutive de succes.

Drept urmare, această funcție bonus nu contribuie doar la mărirea mizei tale, ci îți oferă și 10 rotiri gratuite. Ba mai mult, dacă ai norocul ca 3 sau mai multe pictograme Scatter să aterizeze în timpul funcției declanșate, acestora li se mai adaugă alte 5 rotiri gratuite.

O atenție deosebită în timpul jocului păcănele demo ron o merită și bombele curcubeu, deoarece fiecare dintre acestea se mândrește cu un multiplicator de câștig cu o valoare cuprinsă între 2x și 100x. Acest lucru este posibil, deoarece multiplicatorii sunt adăugați împreună și abia mai apoi înmulțițiți cu suma totală câștigată în timpul partidelor de joc Sweet Bonanza demo bonus. Pe scurt, aceste simboluri îți pot oferi câștiguri de până la 21.000 x miza ta. Incearca sa profiti si de cele mai bune rotiri gratuite fara depunere de pe piata, pentru a avea sanse majore de castig.

O altă caracteristică specială a acestui joc de păcănele Sweet Bonanza este reprezentată de posibilitatea de a achiziționa instantaneu funcția de rotiri gratuite dacă ești dispus să plătești o sumă egală cu 100 x miza pe care alegi să pariezi.

Concluzie Sweet Bonanza free spin demo

Dacă te numeri printre împătimiții jocurilor de noroc și te afli în căutarea unor jocuri speciale la aparate, care să-ți ofere multiple oportunități de câștig în timpul aceleiași runde, atunci Sweet Bonanza Pragmatic este acel păcănele simulator care-ți nu-ți va înșela așteptările din moment ce-ți poate aduce câștiguri extraordinare cu o singură rotire, jocul încheindu-se doar în momentul în care posibilitățile de formare a combinațiilor triumfătoare s-au epuizat. Incearca intotdeauna sa alegi cazinouri licentiate ONJN pentru a juca in siguranta totala!

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

 • Furnizor: PRAGMATIC PLAY
 • RTP: 96.51%
 • Linii: 6x5
 • Role: 5
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Da
 • Jackpot: Da
 • Min Bet: 0,80 Ron
 • Max Bet: 400 Ron