Starburst - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

Starburst Demo

Starburst este un joc creat de Netent foarte popular intre jucatorii de sloturi online, deoarece este foarte simplu si iti permite sa ai castiguri foarte mari. Netent in ultimii ani a devenit o garantie pentru cele mai cunoscute cazinouri online si chiar a multor jucatori. Alti producatori au incercat sa imite Starburst dar nu au reusit sa aiba acelasi succes. Acest joc este o combinatie perfecta intre jocurile din trecut si cele moderne.

Structura Starburst Gratis

Pietrele pretioase iti vor da mari satisfactii, pentru a castiga va fi nevoie doar sa ai macar 3 simboluri de acelasi tip, pe o linie activa. Structura jocului este formata din 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare. Diferenta majora fata de alte sloturi este ca pentru Starburst producatorii au ales sa se lipseasca de Scatter si multiplicatori.

RTP Starburst

RTP pentru Starburst este de 96.3% si are o volatilitate considerata de noi destul de mica. Acest lucru inseamna ca vei avea castiguri mici in general si doar cei mai norocosi vor reusi sa loveasca premii mari.

Simboluri Starburst Slot

Simbolurile cu valoarea cea mai mica sunt pietrele pretioase in urmatoarea ordine: Verde, Porcolie, Albastra si Violet. Simbolul Bar este cel mai valoros si te va plati cu 5 de 25 ori valoarea mizei. Urmatorul va fi 7 rosu ce te va plati de 12 ori in cazul in care vei avea 5 pe o linie castigatoare. Ultimul simbol va fi piatra galbena ce te va plati de 6 ori valoarea mizei.

O caracteristica interesanta a acestui joc este legata de functia speciala Starburst Wilds, ce consta intr-un re-spin cu unul sau mai multe role pline cu Jolly. Cand loveste steaua Wild aceasta se extinde pe toata rola si ramane blocata pentru inca o runda. Aceasta poate sa cada doar pe cele 3 role centrale si poti obtine pana la un maxim de 3 role acoperite cu Jolly. Trebuie sa consideram ca maximul pe care il poti obtine de re-spin este de 3.

Concluzii Starburst

Netent ne-a oferit foarte multa calitate cu aceasta creatie si a reusit sa atraga foarte multi pasionati. Au reusit sa readuca la viata stilul sloturilor vechi si sa le modernizeze. Starburst este foarte simplu de inteles si iti va oferi o activitate placuta pe tot timpul sesiunii.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96.01%
  • Linii: 10
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Scatter: Da
  • Jackpot: Nu
  • Min Bet: 1 Ron
  • Max Bet: 200 Ron