Sizzling Hot Deluxe - NOVOMATIC
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

Sizzling Hot Deluxe Gratis

Dacă sintagma cazinouri online îți este cunoscută atunci iti va fi si Sizzling Hot Deluxe cunoscut. Cu siguranță te numeri printre curioșii care vor să știe care sunt cele mai populare jocuri de păcănele, motiv pentru care dorim să împărtășim cu tine informațiile pe care le deținem despre Sizzling Hot simulator și să-ți spunem de ce credem noi că merită atenția ta.

Sizzling Hot este un slot video creat de cei de la Novomatic, care se bucură de o popularitate foarte mare atât în cazinourile fizice și online din Europa, cât și-n cele din State.

Păcănele Sizzling Hot este un slot machine cu tematică de fructe și a cărui interfață încorporează  5 role, 3 rânduri și 5 linii câștigătoare, perfect pentru toți cei care doresc să pună mâna pe premii mari în bani. Slotul Sizzling Hot își ia însă, cel mai probabil, numele de la flăcările care se aprind atunci când jucătorul obține o combinație câștigătoare.

Deși este cunoscut de majoritatea drept un joc păcănele simplu, credem că este important de menționat și reținut că Novoline Sizzling Hot online are un procent de plată relativ programat (RTP) de 95,66%, oferind posibilitatea celor pasionați de jocuri la aparate de a obține câștiguri cu coeficienți de până la 5000 pentru o singură rotire.

Simboluri și reguli de joc în păcănele Sizzling Hot Deluxe

Dacă te numeri printre veteranii jocurilor la aparate Sizzling Hot, știi deja că jucătorul poate controla mărimea pariului de linie. ajustarea acestuia fiind posibilă cu ajutorul butoanelor  „+ ” și „-”, respectiv că poate paria între 5 și 500 de monede per rotire (butonul Bet/ Pariu).

Opțiunile de control sunt foarte intuitive, astfel că, odată ce ai selectat valoarea pariului, nu-ți mai rămâne decât să apeși butonul de Start sau pe cel Auto, în cazul în care dorești să joci acest slot Sizzling Hot fără să depui prea mult efort după ce ai ales numărul de rotiri și valoarea mizei. Totodată, suma curentă poate fi vizualizată, acționând opțiunea Balance (Sold).

În cazul în care nu ești interesat de jocuri păcănele gratis și ești încrezător în norocul tău, motiv pentru care ai decis că vei juca pe bani reali încă de la început, îți amintim că, pe lângă faptul că pariul minim trebuie să fie de 5 monede, s-ar putea să fie necesară înregistrarea ta la un online casino. Daca nu esti inca sigur nu uita ca poti profita de bonus fara depunere la cazinouri licentiate din Romania sau de rotiri de rotiri gratuite fara depunere.

Centrat pe vechiul decor clasic al aparatelor de joc, păcănele Sizzling gratis sau pe bani reali încorporează următoarele simboluri: șapte, stea, pepene roșu, struguri, prună, portocală, lămâie și cireașă.

Combinațiile câștigătoare se fac de la stânga la dreapta, majoritatea necesitând cel puțin 3 simboluri asemănătoare pentru a crea o combinație câștigătoare atunci când te distrezi cu păcănele Sizzling Hot. Cele mai mari câștiguri, așa cum probabil ai intuit deja, le oferă pictogramele cu numărul 7.

Simbol           Multiplicatori de pariuri

Șapte                        100, 1000, 5000

Stea                          10, 50, 250

Pepene roșu            50, 200, 500

Struguri                   50, 200, 500

Prună                       20, 50, 200

Portocală                 20, 50, 200

Lămâie                     20, 50, 200

Cireașă                     5, 20, 50, 200

Dacă simbolurile fructate se achită pe liniile din stânga spre dreapta, pe role adiacente, regula nu este valabilă și în cazul simbolurilor Scatter, căci există și o asemenea pictogramă, reprezentată grafic de semnul stelei în Sizzling Hot online, acestea plătindu-se oriunde. Prin urmare, vei primi bani ori de câte ori ele apar chiar dacă nu sunt aliniate pe linii. Pe scurt, este suficient ca simbolurile Scatter să cadă oriunde pe role în număr de 3, 4 sau 5.

sizzling hot deluxe

Funcții bonus în Sizzling Hot Deluxe jocuri ca la aparate gratis sau pe bani reali

Sizzling Hot Deluxe joc nu beneficiază de un jackpot progresiv și nici nu vine la pachet cu simbolul Wild, unul dintre cele mai populare simboluri printre cei care joacă cu regularitate la păcănele Sizzling Hot Deluxe și nu numai.

Tocmai de aceea, cea mai râvnită combinație prinntre cei care îndrăgesc acest joc Sizzling Hot rămâne cea de 5 simboluri de 7 pe o linie de plată, combinație care oferă câștiguri foarte generoase.

Totodată, Sizzling Hot Deluxe demo nu oferă bonus de rotiri gratuite, acest slot fiind mai degrabă potrivit pentru jucătorii nostalgici, cărora le este dor să joace jocuri clasice, cu strategii și reguli de sloturi simple.

Există doar un singur bonus adăugat în cadrul acestui Sizzling Hot păcănele, care se numără printre acele jocuri de noroc cu o bază de fani destul de mare și fidelă, și este vorba despre jocul de risc care funcționează după cum urmează: odată ce ai obținut un câștig mai mare, ai posibilitatea de a-ți dubla suma, folosind aceeași opțiune.

Altfel spus, este suficient să selectezi butonul Risk (Riscă), aflat în partea de jos a rolelor, moment în care vei fi redirecționat instantaneu către o altă platformă. Odată ajuns aici, trebuie să ghicești în mod corect culoarea cărții care urmează să fie trasă, adică să prezici dacă aceasta va fi roșie sau neagră.

Dacă răspunsul oferit de către tine este cel corect, felicitări! Ai reușit să-ți dublezi suma. În caz contrar, vei pierde suma inițială. Dacă ai noroc însă, află că această funcție bonus poate să-ți aducă câștiguri frumușele pe bani reali odată ce ai decis să o încerci. Alege intotdeauna sa joci responsabil la pacanele online si nu juca mai mult decat iti poti perminte sa pierzi!

Unde poți juca Sizzling Hot Deluxe gratis sau pe bani reali

Având în vedere popularitatea în creștere de care se bucură Sizzling Hot slot, mai ales de când dezvoltatorii săi au decis să vină cu alte șase versiuni, printre care și faimoasa versiune Sizzling Hot Deluxe, îl poți găsi în mai toate cazinourile fizice și cele online.

Ba mai mult decât atât, oricine poate să experimenteze o sesiune de joc de tip old-school oricând și oriunde, căci o conexiune Wi-Fi stabilă și motivația de a câștiga bani frumoși sunt suficiente pentru asta.

Cu alte cuvinte, iubitorii de păcănele Sizzling Hot pot accesa acest slot video de pe dispozitivele lor portabile, căci Sizzling Hot 777 este disponibil pe mai multe platforme, inclusiv pe telefoane mobile și tablete iOS, Windows și Android.

Acest lucru este valabil și în ceea ce privește celelalte versiuni de păcănele Sizzling, și anume: Sizzling Hot Deluxe, Sizzling Hot Deluxe 7, Sizzling Hot Deluxe 8, Sizzling Hot Quattro și Sizzling Hot Deluxe 6 Slot.

Obtine bonus

5 / 5. Voturi: 1

  • Furnizor: NOVOMATIC
  • RTP: 95.66%
  • Linii: 10
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Nu
  • Scatter: Nu
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 0,10 Ron
  • Max Bet: 200 Ron