Extra Stars - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

Extra Stars Gratis

Extra Stars este o noua varianta din seria jocurilor cu fructe din seria “Hot” creata de EGT. Daca esti la inceput de drum in lumea jocurilor online acest slot este perfect pentru tine. Simplitatea este ceea ce au urmarit in crearea acestui joc si iti va fi foarte usor sa intelegi mecanismele de functionare a slotului. Fiind din categoria “Hot” flacarile nu puteau fi lasate deoparte, asa ca EGT a ales sa le adauge pentru a va oferi mai mult spectacol viziv cand castigati. Grafica jocului este clasica si jucatorii cu experianta au vazut-o deja in numeroase variante mult mai cunoscute.

Structura Extra Stars

Structura jocului este de 5 role, 3 randuri si 10 linii de castig. RTP-ul pentru acest joc este de 95.78%, o valoare pe care o consideram medie.

Simboluri Extra Stars Demo

Simbolul Wild, ce face acest joc mai interesant este simbolul “Star”, ce are functia de a se extinde pe toata rola si se va transforma in Jolly pentru inca o runda.

Simbolurile ce vor aparea cel mai des sunt reprezentate de urmatoarele fructe, incepand cu cea mai slaba: Ciresele, lamaile, portocala, prunele, strugurii, pepenele rosu si bananele. Cel mai valoros simbol din acest joc pe care toti jucatorii il urmaresc si cauta combinatii castigatoare este reprezentat de 7 Rosu. Acesta te va premia cel mai mult in cazul in care vei fi norocos sa primesti un tablou.

Jackpot Progresiv Extra Stars

Acest slot online are si mult Jackpotul progresiv ce este cazual. El este format din 4 niveluri ce le vei vizualiza in partea de sus a jocului, incepand cu trefla, urmata de romb, inima rosie si inima neagra. Daca ti se va activa minijocul bonus vei vizualiza 12 carti intoarse pe ecran. Ceea ce va trebui sa faci este sa intorci fiecare carte pana vei gasi 3 de acelasi semn. Daca cele 3 carti sunt de exemplu sunt romb, vei primi premiul afisat in casuta.

Dublaje Pacanele Extra Stars

Functia Gamble nu lipseste pentru acest joc si iti va oferi posibilitatea sa-ti dublezi castigurile din fiecare runda, avand 50% posibilitati de castig.

Concluzii

Acest joc nu aduce mari noutati dar este perfect pentru cine este la inceput si poate parea un pic plictisitor pentru jucatorii veterani.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96%
  • Linii: 10
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Scatter: Da
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 1 Ron
  • Max Bet: 400 Ron