40 Burning Hot - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

40 Burning Hot Gratis

40 Burning Hot face parte din seria de jocuri „Hot” creata de catre Euro Games Techonolgy. Toate aceste sloturi au acelasi format classic, unde au fost folosite culori foarte aprinse pentru a oferi jucatorului o experienta incitanta. Acest joc de culori pe ecran fac jucatorul sa se simta foarte activ si sa aiba mereu senzatia ca ceva maret se va intampla cat mai curand. Ceea ce face acest slot diferit sunt cele 40 de linii ce iti ofera mai multe combinatii si fac jocul mai putin plictisitor. O alta diferenta este ca a fost adaugat simbolul trifoi pe role, o mare noutate pentru acest joc.

Aspect – 40 Burning Hot Demo

Designul jocului este preluat din jocul original Burning Hot si a fost pastrat acel aspect clasic cu foarte mult verde si cu linii foarte bine definite. Animatiile sunt extrem de simple si nu ajuta foarte mult sa creeze o atmosfera de neuitat.

Simboluri si detalii joc 40 Burning Hot 

Cand vine vorba de gameplay, regasim cele mai cunoscute simboluri din istoria jocurilor de noroc, fructele, 7 norocos si simbolurile bonus. Cele 40 de linii iti ofera mult mai multe cominatii castigatoare, iar simbolul “7” plateste si cu doua din ele pe aceeasi linie.

Bineinteles ca si pentru aceasta varianta a fost adaugat si functia “Gamble” ce iti va permite sa iti dublezi castigurile la fiecare incercare.

Simbolul Jolly poate aparea doar pe rolele 3, 4 si 5 si poate inlocui orice simbol pe rola, cu exceptia simbolului “dolar” si “stea”.

Simbolul Star isi poate face aparitia doar pe rola 1, 3 si 5, in cazul in care le vei visualiza pe toate 3 iti va plati de 20 de ori pariul initial.  Dolarul se afiseaza pe toate rolele si iti poate tripla betul daca iti apar 3, in schimb cu 4 simboluri castigul va fi de 20X miza, iar daca vei fi norocos si vei visualiza 5 castigul va fi de 100 de ori pariul.

40 Burning Hot – Joci la trifoi si castigi Jackpoturi!

Fiecare jucatori contribuie la acumularea jackpotului de fiecare data cand pariaza, o mica parte din suma investita se duce in Jackpot, care este aleatoriu. Daca norocul va fi de partea ta, ti se va afisa un ecran cu 12 carti, iar daca vei gasi 3 semne la fel vei castiga jackpotul respectiv.

Concluzii – 40 Burning Hott

Daca ai jucat versiunile trecute consideram ca iti va placea cu siguranta si 40 Burning Hot, deorece este un pic diferit de variantele “Hot” create de EGT.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96%
  • Linii: 40
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Scatter: Nu
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 0,20 Ron
  • Max Bet: 400 Ron