20 Super Hot - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

20 Super Hot Gratis

20 Super Hot este un joc creat de compania bulgara EGT Interactive, iar daca sunteti fanii unor sloturi cu flacari acesta va fi cu siguranta pe placul vostru. Acest joc dezvoltat ne trimite direct in trecut unde majoritatea jocurilor erau formate din simboluri precum fructele, 7 norocos si simboluri Scatter. Singura diferenta fata de variantele trecute este ca a fost adaugata animatia unde apare focul cand ai combinatii castigatoare. Cum se poate intelege si din numele dat acestui joc liniile castigatoare vor fi 20, ceea ce iti va oferi mai multe combinatii castigatoare fata de variantele clasice.

De ce sa joci 20 Super Hott Gratis?

Cand vine vorba de experienta utilizatorului putem spune ca este un joc ce il vei intelege foarte repede, mecanismele de functionare sunt destul de simple. Jackpotul nu este cu siguranta o experienta de povestit prietenilor tai in cazul in care ti se va afisa. La fel ca in majoritatea sloturilor de acest tip, nu lipeste functia Gamble, ce iti va permite sa iti dublezi castigurile daca vei alege cartea cu culoarea potrivita.

Simboluri la 20 Super Hot Demo

Simbolurile ce platesc cel mai putin din joc sunt ciresele, portocalele si lamaile, urmate de pepeni si prune ce platesc dublu fata de primele, in schimb strugurii sunt varf cand vine vorba de castiguri fiind cel mai important simbol din aceasta categorie.

Simbolul 7 norocos va inlocui fiecare simbol cu exceptia la Scatter, ce nu poate fi inlocuit. Acest simboli te poate rasplati in doua feluri: primul este functia de “Jolly”, iar urmatoarea daca vei avea noroc sa gasesti 5 simboluri in linie vei primi de 50X miza initiala.

Bonus 20 Superhot Gratis

Nu exista un bonus sau spin gratis, premiile cele mai mari sunt jackpoturi progresive ce se acumuleaza la fiecare pariu al jucatorilor. De fiecare data cand un jucator pariaza o mica parte se duce in acest jackpot ce va fi castigat in mod aleatoriu. Avem 4 jackpoturi, fiecare are asociat un semn (trefla, romb, inima rosie, inima neagra). Cand jocul bonus se va deschide ti se vor afisa 12 carti si va trebui sa le intorci una cate una, in momentul in care vei gasi 3 cu acelasi semn vei castiga premiul afisat pentru acel semn.

Concluzii – 20 Super Hot

Acest joc creat de EGT este o noua varianta din seria “Hot”, stilul ramane cam acelasi intalnit la sloturile clasice si nu aduce mari noutati. Partea cea mai interesanta a acestui joc este posibilitatea de a castiga jackpot-ul aleatoriu, ce iti va oferi cu siguranta sume consistente.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96%
  • Linii: 20
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Nu
  • Scatter: Nu
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 0.20 Ron
  • Max Bet: 400 Ron