20 Dazzling Hot - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

20 Dazzling Hot Gratis

20 Dazzling Hot este un slot produs de catre mult cunoscuta EGT, ei fiind unul dintre producatorii de top in crearea jocurilor pentru cazinourile online si fizice. Fata de versiunea veche, producatorii nu au adus mari schimbari acestui joc, in afara de liniile de castig. Pentru acest joc au optat pentru 20 linii pentru a-ti oferi mai mult divertisment si a evita ca jocul sa fie considerat plictisitor.

20 Dazzling Hot Demo – ce trebuie sa stii!

Structura principala a slotului este de 5 role, 3 randuri si bineinteles cele 20 linii de castig. Simplitatea este cheia acestui joc, deoarece este asemanatoare sau daca nu chiar identica cu vechiurile sloturi fizice. Absenta totala al unui simbol jolly este simtita in cazul lui 20 Dazzling Hot si in timp poate deveni lenta activitatea. Exista in schimb un simbolul Scatter ce este reprezentat de o stea, care insa nu are functii extra.

Simboluri – 20 Dazzling Hot Free Slot

Simbolurile principale ale jocului sunt fructele: cirese, lamai, portocale, prune, struguri si pepeni. Cel mai bine platit simbol este 7 rosu si este cu siguranta simbolul pe care vei vrea sa-l vezi cel mai mult pe ecran.

20 Dazzling Hot Gratis – Pacanele cu dublaje

Functia Gamble iti ofera posibilitatea sa-ti dublezi castigurile dintr-o anumita runda. Daca vei decide sa-ti risti castigul ti se va deschide un minijoc unde va trebui sa alegi intre rosu si negru, avand 50% posibilitate sa-ti dublezi suma.

Jackpot 20 Dazzling Hot Gratis

Jackpotul progresiv a fost adaugat si la acest joc, la fel ca toate variantele din gama “Hot” de la EGT. Daca iti va surade norocul vei putea castiga unul dintre cele patru premii pe care le vei vizualiza in partea de sus a jocului. Cand ti se va deschide jocul bonus vei vizualiza 12 carti intoarse si va trebui sa le intorci una cate una, pana cand vei casi 3 carti de acelasi semn. Acest Jackpot iti poate oferi premii incredibile, dar este si foarte greu de obtinut.

20 Dazzling Hot ramane un joc interesant pentru cei ce apreciaza acest tip de sloturi.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96%
  • Linii: 20
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Nu
  • Scatter: Nu
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 0.20 Ron
  • Max Bet: 400 Ron