20 Burning Hot Gratis - EGT (Amusnet)
Joaca gratuit (demo)
Joaca pe bani reali

20 Burning Hot Gratis

20 Burning Hot face parte din portofoliul de jocuri create de catre EGT Interactive, din seria “Hot”, una dintre cele mai cunoscute sloturi. Cand o companie din industria jocurilor de noroc vrea sa aduca pe piata un nou slot poate merge pe doua variante.

Prima este crearea unui joc de la zero dupa un studiu in profunzime al pietei si in functie de cerintele jucatorilor. Partea negativa va fi in acest caz costul si riscul crearii unui juc ce nu va prinde la public, pentru acest motiv companiile merg pe o alta alternativa, este vorba despre inovarea unui joc deja cunoscut de catre public. Ei aleg sa continue cu structura de baza a slotului si sa faca mici schimbari, cum ar fi un nou Jackpot, simboluri jolly etc.

20 Burning Hot Gratis – Tema slotului

EGT Interactive a continuat pe aceeasi tema cu mult cunoscutul fundal verde si simboluri cu fructe, 7 norocos, trifoi Jolly si cele doua Scatter. Ceea ce face acest joc interesant este simplitatea ce apartine jocurilor “Clasice”, acele jocuri unde trebuia sa inserezi o moneda si sa tragi de un brat mecanic pentru a actiona rolele.

Simboluri la 20 Burning Hot Demo

Simbolul Jolly il regasim pe rolele 2, 3 si 4, cand iti apar pe ecran se vor extinde daca vei avea simboluri pe aceeasi linie si le va lega intre ele. Daca iti va aparea cate un simbol pe fiecare rola, vei avea cu siguranta castiguri importante deorece vei completa minim 4 simboluri in linie.

Simbolul Scatter “dolar” poate aparea pe toate rolele, cu 3 vei primi de trei ori miza initiala, cu 4 vei primi de 20X miza, iar daca vei fi norocos sa gasesti 5 simboluri castigul va fi de 100 ori miza.

Al doilea Scatter este simbolul “Stea” ce poate aparea doar pe rolele 1, 3 si 5. O data ce ti se vor afisa, castigul va fi de 20X miza initiala.

20 Burning Hot – Jackpoturi uriase!

Ca si variantele trecute, nu putea sa lipseasca jackpotul aleatoriu, cunoscut sub numele de Mistery Bonus. In momentul in care iti va aparea bonusul vei vedea 12 carti si va trebui sa le intorci una cate. Daca vei gasi 3 carti cu acelasi semn vei castiga suma acumulata pana in acel moment pentru respectivul semn (trefla, romb, inima rosie, inima neagra).

Concluzii – 20 Burning Hot Free

Jocul a ramas practic la fel ca predecesorul sau Burning Hot, diferenta este data de cele 20 linii, ce nu le regasim si in prima versiune a jocului. In acest slot trebuie sa fii pregatit sa ai putina rabdare, chiar daca intre bet-uri ai mici castiguri, va trebuie sa astepti pentru a avea castiguri mari.

Obtine bonus

0 / 5. Voturi: 0

  • Furnizor: EGT (Amusnet)
  • RTP: 96%
  • Linii: 20
  • Role: 5
  • Rotiri Gratuite: Nu
  • Scatter: Nu
  • Jackpot: Da
  • Min Bet: 0.20 Ron
  • Max Bet: 400 Ron